Oorsprong

Willem van der Meij Sr.

Kacheldealer.nl is gevestigd in Dekkingsgebied en is onstaan doordat bij het regionaal bekende en gespecialiseerde schoorstenvegersbedrijf van Willem van der Meij Sr, een steeds grotere vraag onstond vanuit de klantenkring om een totaalservice te bieden waarin ook de verkoop en installatie van kachels aangeboden kon worden. Willem van der Meij Sr, al decennia actief op het gebied van schoorsteentechniek, heeft gehoor gegeven aan de oproep van de klanten en zo is Kacheldealer.nl onstaan, waarbij u één aanspreekpunt heeft voor de aankoop, installatie en het onderhoud van uw houtkachel en rookkanaal.

Regionale dekking

Regionaal en daarbuiten

De formule is aangeslagen en Kacheldealer.nl zet de traditie van passie, kwaliteit en vakmanschap voort. De sterke reputatie en naam van Willem van der Meij Sr stond in Zuid-Holland al jaren garant voor snelle en vakkundige service, inmiddels zijn het werkgebied en de reputatie van Kacheldealer.nl al tijden de regionale grenzen gepasseerd en zijn wij ook regelmatig aan het werk in Noord-Holland en verder. U vindt ons regelmatig door de hele Bollenstreek (gemeentes Hillegom, Katwijk, Leiden, Lisse, Noordwijk, Oegstgeest en Teylingen) in Zuid-Holland. Daarnaast zijn wij ook actief in Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Wassenaar, Zoetermeer en vele andere plaatsen in Zuid-Holland en Noord-Holland.

Kachel verkoop

Een houtkachel is een investering in comfort, sfeer en gezelligheid. Daarnaast is het ook een investering in duurzaamheid en veiligheid waar u jarenlang plezier van wilt hebben. Wij helpen uw graag uw droom te realiseren en zijn gevolmachtigd verkoopadres van de grote premium merken. De collectie van Kacheldealer.nl voor 2024 is met veel zorg samengesteld en bevat alleen kachels die voldoen aan de EcoDesign 2022 norm. Wij bieden u een veelzijdig assortiment, zowel gas-, hout- als pellet gestookt. Wij hebben voor ieder interieur een bijpassende stijl kachel en staan u graag terzijde bij het maken van de juiste keuze.

Center of Inspiration  
Warm Aanbevolen Kachels

Installatieservice

De installatie van een kachel of rookkanaal is geen sinecure. Wij nemen u dan ook graag alle zorg uit handen zodat u door de bomen het bos wèl kunt blijven zien. Kacheldealer.nl staat voor deskundigheid en ervaring als het gaat om het installeren van uw kachel en het aansluiten of installeren van uw rookkanaal. Het installeren en aansluiten van kachels en rookkanalen moet uitgevoerd worden volgens de regelgeving uit het Bouwbesluit en volgens de Europese CE en NEN-normen betreffende kachelpijpen en schoorstenen. Bij Kacheldealer.nl ligt de focus daarom op hoge kwaliteit materialen en hoge kwaliteit service. Door de hoge eisen die wij stellen aan onze producten en installaties zijn wij erkend door alle verzekeraars binnen de EU.

Onderhoudsservice

Het stoken van een kachel en haard gaat niet zonder het nodige onderhoud. Daarom adviseert Kacheldealer.nl om zowel de haard als de schoorsteen regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. In een goed onderhouden en schone kachel komt het vuur beter tot zijn recht en brandt het hout beter en schoner. Het genieten van de haard krijgt zo een extra dimensie. Het regelmatig laten vegen van de schoorsteen verkleint daarnaast het risico op schoorsteenbrand en schade aan uw installatie en zorgt ervoor dat uw kachel of haard langer meegaat. Kacheldealer.nl is een ASPB erkende schoorsteenveger en biedt u een totaalservice van inspectie, onderhoud en renovatie van uw rookkanalen en schoorsteen, inclusief het opnieuw opmetselen van de schoorsteen.

Vraag het ons

Ik geef de voorkeur aan:

;
 

Contact

Bedrijfsinformatie

Kacheldealer.nl vof
Keyserswey 73J, 2201CX, Noordwijk, ZH
KvK nr: 73551023
BTW nr: NL859572687B01
06-30388796
info@kacheldealer.nl

Showroom

Keyserswey 73J
2201-CX
Noordwijk
Zuid-Holland
Route

Bereikbaarheid

Telefonisch Bereikbaarvantot
Ma t/m Vr08:0020:00
Za08:0017:00
Showroom Openvantot
Ma t/m Zaop afspraak
Betalen met Ideal, Visa, Mastercard, Paypal of Klarna