Kacheldealer.nl in Sassenheim

Kachel verkoop in Sassenheim

Woont u in Sassenheim en bent u op zoek naar een houtkachel, rookkanaal materiaal, een schoorsteenkap of accessoires voor uw kachel? Dan bent u bij Kacheldealer.nl aan het juiste adres. Een houtkachel is namelijk een investering in comfort, sfeer en gezelligheid en tegelijkertijd ook een investering in duurzaamheid en veiligheid waar u jarenlang van wilt genieten. En dan wilt u wel kwaliteit.

Wij helpen uw graag om uw droom te realiseren en zijn gevolmachtigd verkoopadres van de grote premium merken. De collectie van Kacheldealer.nl voor 2024 is met veel zorg samengesteld en bevat alleen kachels die voldoen aan de EcoDesign 2022 norm. Wij bieden u een veelzijdig assortiment van zowel multifuelkachels, houtkachels als speksteenkachels. Wij hebben voor ieder interieur een bijpassende stijl kachel en staan u graag terzijde bij het maken van de juiste keuze.

Kijk op uw gemak rond in ons Center of Inspiration om inspiratie op te doen voor uw droomkachel of laat ons u adviseren wat op dit moment onze aanbevolen kachels zijn in onze Warm Aanbevolen Selectie. Wilt u meer achtergrond over de verschillende soorten kachels? Dan is ons Center of Excellence een uitstekend startpunt om goed beslagen ten ijs te komen.

Warm Aanbevolen Kachels

Installatieservice in Sassenheim

De installatie van een kachel of rookkanaal is geen sinecure. Wij nemen u dan ook graag alle zorg uit handen zodat u door de bomen het bos wèl kunt blijven zien. Kacheldealer.nl staat voor deskundigheid en ervaring als het gaat om het installeren van uw kachel en het aansluiten of installeren van uw rookkanaal. Het installeren en aansluiten van kachels en rookkanalen moet uitgevoerd worden volgens de regelgeving uit het Bouwbesluit en volgens de Europese CE en NEN-normen betreffende kachelpijpen en schoorstenen. Bij Kacheldealer.nl ligt de focus daarom op hoge kwaliteit materialen en hoge kwaliteit service. Door de hoge eisen die wij stellen aan onze producten en installaties zijn wij erkend door alle verzekeraars binnen de EU.

Onderhoudsservice in Sassenheim

Het stoken van een kachel en haard gaat niet zonder het nodige onderhoud. Daarom adviseert Kacheldealer.nl om zowel de haard als de schoorsteen regelmatig een onderhoudsbeurt te geven. In een goed onderhouden en schone kachel komt het vuur beter tot zijn recht en brandt het hout beter en schoner. Het genieten van de haard krijgt zo een extra dimensie. Het regelmatig laten vegen van de schoorsteen verkleint daarnaast het risico op schoorsteenbrand en schade aan uw installatie en zorgt ervoor dat uw kachel of haard langer meegaat. Kacheldealer.nl is een ASPB erkende schoorsteenveger en biedt u een totaalservice van inspectie, onderhoud en renovatie van uw rookkanalen en schoorsteen, inclusief het opnieuw opmetselen van de schoorsteen.

Voorrijkosten voor Sassenheim

Voorrijkosten voor Sassenheim

Binnen de Bollenstreek (gemeentes Hillegom, Katwijk, Leiden, Lisse, Noordwijk, Oegstgeest en Teylingen) in Zuid-Holland rekenen wij geen voorijkosten. Voor Sassenheim geldt in 2024 het volgende tarief uitgaande van 5 km:

Voorrijkosten : 0 € ,-

Vraag het ons

Ik geef de voorkeur aan:

;
 

Contact

Bedrijfsinformatie

Kacheldealer.nl vof
Keyserswey 73J, 2201CX, Noordwijk, ZH
KvK nr: 73551023
BTW nr: NL859572687B01
06-30388796
info@kacheldealer.nl

Showroom

Keyserswey 73J
2201-CX
Noordwijk
Zuid-Holland
Route

Bereikbaarheid

Telefonisch Bereikbaarvantot
Ma t/m Vr08:0020:00
Za08:0017:00
Showroom Openvantot
Ma t/m Zaop afspraak
Betalen met Ideal, Visa, Mastercard, Paypal of Klarna