Kacheldealer.nl-houtkachels,speksteenkachels,pelletkachels

Kacheldealer.nl

Schouw Catalogus

Romantische Inspiratie

Leven, aankleding en romantiek: u haalt het allemaal in huis met een natuurstenen schouw van Kacheldealer. De vele soorten natuursteen hebben een vanzelfsprekende aantrekkingskracht op iedereen die uw huis bezoekt en de steensoorten geven uw haard extra karakter.

Waarom offertes?

Alle schouwen van Kacheldealer zijn uniek en handgemaakt met authentiek ambachtelijk vakmanschap. We maken iedere schouw speciaal voor u op maat. Bij een maatvoering van maximaal 140cm breed en maximaal 120 cm hoog zijn er geen extra kosten voor het op maat maken t.o.v de aanvangsprijs en optieprijzen in de catalogus. Daarboven moeten wij andere plaatmaten gebruiken waardoor er hogere kosten kunnen zijn. Vandaar dat wij onze schouwen niet direct afrekenen via onze webshop maar eerst een kostenraming geven via een offerte. Dan weten u en wij zeker dat alles is zoals het moet zijn.

Online Offerte Configurator

In onze online catalogus kunt op op makkelijke wijze een offerteaanvraag doen voor een schouw naar keuze in de steensoort die u wilt. Ook kunt u kiezen voor alle beschikbare extra opties bij uw schouw. Selecteer een schouw, selecteer een steensoort, voer de maten in, kies de opties en verzend uw aanvraag. Makkelijker kan niet.

Natuursteen soorten

Wij bieden meer dan 30 verschillende soorten natuursteen aan voor uw schouw, onderverdeeld in 6 verschillende prijsklasses. De configurator geeft aan in welke prijsklasse een steensoort zit en past direct de prijs aan.kacheldealer.nl-schouw-nevada

Offerte Configurator

Uw vrijblijvende offerte aanvraag

Uw selectie

 
 
 

Uw contact gegevens

Naam
Plaats
Email
Telefoon

Opmerkingen

 

Schouwmaat: Breedte x Hoogte (cm)

 

Opties bij deze schouw:

;
 

Contact

Bedrijfsinformatie

Kacheldealer.nl vof
Keyserswey 73J, 2201CX, Noordwijk, ZH
KvK nr: 73551023
BTW nr: NL859572687B01
06-30388796
06-30733354
info@kacheldealer.nl

Showroom

Keyserswey 73J
2201-CX
Noordwijk
Zuid-Holland
Route

Bereikbaarheid

Telefonisch Bereikbaarvantot
Ma t/m Vr08:0020:00
Za08:0017:00
Showroom Openvantot
Ma t/m Zaop afspraak
Betalen met Ideal, Visa, Mastercard, Paypal of Klarna