Kacheldealer.nl-houtkachels,speksteenkachels,pelletkachels

Kacheldealer.nl

Installatie Procedure

Maatwerk

Installatie van kachels en rookkanalen is maatwerk. Elk huis is uniek, elk rookkanaal is weer anders. Daarom is het voor Kacheldealer.nl niet mogelijk om direct bij de bestelling van uw kachel een online installatieprijs te berekenen.

Vraag een installatie offerte aan bij uw bestelling

Kiest u ervoor om uw kachel door Kacheldealer.nl te laten installeren dan kunt u bij de bestelling aangeven of u een installatie offerte wilt ontvangen van Kacheldealer.nl. Kies daarvoor Installatie Offerte als accessoire bij uw gekozen kachel en vul de gegevens in om de offerte aanvraag aan de winkelwagen toe te voegen. U kunt eventueel ook sitiuatiefoto's toevoegen. De offerte is kosteloos en wij nemen dan contact met u op om uw specifieke situatie te bespreken en komen eventueel op afspraak bij u langs om in te meten een samen met u een werkplan op te stellen waarop we de offerte baseren.

Producten zelf installeren

Kiest u ervoor om uw producten zelf te installeren dan kunnen wij geen garantie geven op de kwaliteit en correcte aansluiting op uw rookkanaal en daarmee het optimaal functioneren van uw kachel. Zorg ervoor dat u altijd een deskundig vakman in de arm neemt om uw kachel te installeren en aan te sluiten op uw rookkanaal.

Vraag het ons

Ik geef de voorkeur aan:

;
 

Contact

Bedrijfsinformatie

Kacheldealer.nl vof
Keyserswey 73J, 2201CX, Noordwijk, ZH
KvK nr: 73551023
BTW nr: NL859572687B01
06-30388796
info@kacheldealer.nl

Showroom

Keyserswey 73J
2201-CX
Noordwijk
Zuid-Holland
Route

Bereikbaarheid

Telefonisch Bereikbaarvantot
Ma t/m Vr08:0020:00
Za08:0017:00
Showroom Openvantot
Ma t/m Zaop afspraak
Betalen met Ideal, Visa, Mastercard, Paypal of Klarna